Jom Sembang Online

Facebook MarketingHai kawan. Ada 1 artikel menarik bertajuk 'Pernahkah anda ditipu???'.
N/A
Pernahkah anda ditipu??? Klik Sini Untuk Baca: http://pakarhowto.com/pengumuman/pernahkah-anda-ditipu.html
Kongsi artikel ni di FB
Pernahkah anda kena tipu (terutamanya yang melibatkan duit @ wang @ RM) dengan sesiapa? Selama anda hidup, berapa kali kah anda ditipu?
Setakat ini, berapakah jumlah terbesar atau terbanyak (RM) anda pernah kena tipu?
Percayakah anda kalau saya katakan, baru-baru ini saya kena tipu sebanyak lebih RM200 ribu ?
Banyak yang ingin saya kongsikan dengan anda. Saya sekarang sedang merancang untuk mendedahkan kisah benar bagaimana saya telah ditipu. InsyaAllah, sikit masa lagi, setelah ebook kisah benar saya siap nanti, saya akan umumkan di sini.
Tu sedikit cerita kes kena tipu melibatkan diri saya sendiri.
Sebenarnya, kalau kita baca surat khabar, tengok berita di TV, dengar radio, baca berita di internet, atau dengar cerita kawan-kawan kita, hampir setiap hari, ada saja orang yang kena tipu. Kebanyakan kes penipuan yang dilaporkan ialah yang melibatkan duit @ RM.
Baru-baru ini, seorang sahabat baik saya telah ditipu sebanyak RM2,500. Saya simpati dan kesian atas apa yang berlaku. Kebetulan masa tu dia tengah kumpul duit untuk berkahwin. Tapi disebabkan kes itu, dia telah kehilangan RM2,500 dalam sekelip mata saja.
Masa mula-mula dia cerita pada saya tentang kes dia kena tipu tu, saya rasa terkejut juga. Macammanalah orang yang baik seperti dia boleh terkena.
Saya tertanya-tanya, mengapakah kita ni begitu mudah ditipu? Mengapa kita masih tertipu sedangkan berita-berita mengenai pelbagai penipuan dilaporkan setiap hari?
Berfikir tentang perkara ini, saya telah membuat keputusan untuk menemubual sahabat saya tu. Saya minta beliau untuk bercerita pengalaman sebenar bagaimana beliau ditipu. Saya harap dengan perkongsian pengalaman beliau itu, akan sikit sebanyak memberikan iktibar, peringatan dan pengajaran kepada kita semua.
Anda boleh dapatkan rakaman audio temubual saya dengan sahabat saya tu DI SINI.
Saya juga ada sertakan sekali 1 ebook yang memuatkan laporan polis dan beberapa bukti berkaitan kes penipuan sahabat saya tersebut.
Anda boleh download audio rakaman dan ebook tersebut secara PERCUMA saja.
Klik Sini untuk mendapatkannya sekarang!
Terima kasih.
p/s- Mohon jasa baik anda semua untuk tolong sebarkan maklumat ini. Gunakan fungsi ‘Email Artikel Ini Kepada Kawan2‘ atau ‘Kongsi Artikel Ni di FB‘ seperti yang terdapat di atas artikel. Terima kasih banyak-banyak yer. ;)

Post-post Bermanfaat

Pengunjung

Dikuasakan oleh Blogger.

Blog Kami

Blog Nie Dalam Pengeditan... HArap Maklum... Selain itu, blog ini juga akan diuruskan oleh 2 orang Admin... Terima Kasih.